Praktisk arbetsrätt överträffar målet i Tele2 Academy

Tele2 Sverige AB har anlitat ID Entity och Malin Ung som partner för en intern-utbildning i grundläggande arbetsrätt för våra chefer. Utbildningen ingår i vårt chefsutvecklingsprogram Tele2 Academy, och ska hållas löpande för samtliga nya chefer.


ID Entity har hjälpt oss att ta fram en arbetsrättsutbildning i två steg som har ett praktiskt och konkret fokus, innehåller mycket case och övningar, och som också är anpassad till våra gällande kollektivavtal. Dessutom har vi fått hjälp med lärarträning, så att vi själva kan hålla denna utbildning på löpande basis efter den första omgången som har hållits tillsammans med ID Entity.

 

ID Entity är en professionell partner och utbildaren Malin Ung är mycket kompetent och pedagogisk. Malin gjorde ämnet intressant för deltagarna genom mycket verklighetsnära exempel och hon skapade också stor delaktighet på utbildningen med mycket case och övningar.

 

Jag kan verkligen rekommendera ID Entity och Malin Ung!

 

Anna Molander
HR Business Partner
Tele2 Sverige AB

"Vi har som mål i Tele2 Academy att 80 % av våra deltagare ska bedöma utbildningen som utmärkt eller mycket bra, denna utbildning överträffade målet - hela 87 % tyckte att den var utmärkt eller mycket bra!"

Anna Molander
Anna Molander