Strukturera HR-processer & bygga chefshandbok

Malin har hjälpt oss att starta ett E-rekryteringsverktyg och utbildat våra bemanningsansvariga i hela rekryteringsprocessen. Malin har en fantastisk pedagogisk förmåga och kan lära ut på ett sätt som passar många olika grupper och personligheter. Hon anpassar nivå, tempo och innehåll efter målgruppen på ett mycket professionellt sätt.

 

Jag har även haft Malin som projektledare för att strukturera upp och förtydliga 14 HR processer i en Chefshandbok på nätet. Även här har Malin det sunda förnuftet, formell kunskap inom HR området och tålamodet att tillsammans med oss lyckats bygga ett mycket bra verktyg som även idag används flitigt av våra chefer. Jag kan verkligen rekommendera Malin som både utbildare och projektledare. Hon har mycket eget driv, ordning och reda men alltid med glimten i ögat får hon oss alla att lära och jobba vidare.

 

Lotta Eckerud
Human Resource Manager
Strömma Turism & Sjöfart AB

"Malin kan lära ut på ett sätt som passar många olika grupper och personligheter. Hon anpassar nivå, tempo och innehåll efter målgruppen på ett mycket professionellt sätt."

Lotta Eckerud