hr-ansvarig på deltid

Vi på Framsteg är experter på business discovery och service-/underhållssystem. Vi skräddarsyr helhetslösningar utifrån kundens behov – från förstudie och utveckling till implementering och förvaltning. Framsteg har sedan år 2000 hjälpt företag att fatta bättre och snabbare beslut tack vare mer välgrundade beslutsunderlag. Vi ser till att data och information omvandlas till användbar kunskap som ger företaget konkurrensfördelar. Därav vår slogan ”Framsteg – för bättre beslut”.

Framsteg består av 55 talangfulla och motiverade medarbetare/konsulter och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och vi finns även representerade i Danmark.

Sedan 2011 har vi anlitat HR Skills och Malin Ung som HR-ansvarig på deltid. Malin har bl a hjälpt oss att utveckla våra HR-processer som exempelvis utvecklingssamtal, lönerevision och rekrytering, stöttat chefer och medarbetare i dagliga personalfrågor samt hållit ett antal workshops kring kommunikation och feedback på våra företagskonferenser.

Malin är väldigt öppen och positiv som person, vilket gör att det är lätt att samarbeta med henne. Hon har också en lång erfarenhet från HR frågor från såväl små som stora bolag. Det som jag personligen gillar mest med vårt samarbete är hennes proaktivitet, detta avlastar mig i mitt arbete på ett bra sätt.

Mats Eliasson
VD
Framsteg AB

Mats Eliasson