Utbildning i svensk arbetsrätt för utländska chefer, Electrolux

Vi har anlitat HR Skills och Malin Ung för att hålla utbildningar i svensk arbetsrätt för våra utländska chefer. Utbildningen innehöll de väsentligaste områdena; anställning, uppsägning, medbestämmande, arbetstider, arbetsmiljö, semester och andra ledigheter. Dessutom anpassade vi utbildningen till vårt kollektivavtal och lade också till en del om vår egen lönepolicy och lönerevisionsprocess.

 

Malin har sammanlagt utbildat ca 40 av våra utländska chefer som har ansvar för svenska medarbetare och det har skett både genom utbildning på plats på vårt kontor i Stockholm samt via net-meeting med de chefer som är stationerade utanför Sverige.

 

Malin har en god kunskap vad gäller den svenska arbetsrätten och har förmågan att förmedla den kunskapen på ett strukturerat och lättförståligt sätt. Såväl innehåll som presentationen i sig uppskattades av deltagarna.

 

Vi är mycket nöjda med Malins insats i detta utbildningsprogram!

 

Annika Hellgren
Human Resources
Electrolux Major Appliances Europe
Region North

HR-projekt Lönerevision

Vi anlitade Malin som en extra resurs i ett globalt projekt att ta fram en ny lönerevisionsprocess och hon hjälpte oss bl a med insamling och sammanställning av material och relevant information om anställningsvillkor från våra olika kontor världen över. Malin arbetar mycket strukturerat och noggrant, har en god analytisk förmåga och är alltid väl påläst. Dessutom har Malin ett behagligt sätt vilket snabbt gjorde henne till en mycket omtyckt kollega hos oss.

 

Jag kan verkligen rekommendera Malin som konsult!

 

Pia Hovland
SVP HR and Organization
Electrolux Major Appliances Europe

"Malin har en god kunskap vad gäller den svenska arbetsrätten och har förmågan att förmedla den kunskapen på ett strukturerat och lättförståligt sätt."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pia Hovland
Pia Hovland